Eladó lakás Debrecen, Belváros, 65 000 000 Ft

Leírás

Debrecen Belváros, Kossuth utcán, 2 szobás, étkező konyhás, kiváló lokációval rendelkező lakás eladó.
Az ingatlan tégla építésű társasház 1 emeletén helyezkedik el. Fűtése mért távhő, nyílászárói fából vannak, dupla üvegezéssel, redőnnyel ellátott. Rezsiköltsége kedvező a masszív tégla falaknak is köszönhetően. A lakás belmagassága 360 cm. A kisebbik szobában galéria lett beépítve, megnövelve ezzel a lakóteret. Helyiségei tágasak, Ny-i fekvésének köszönhetően szép világos, jó benapozású. Az inverteres klíma ritkán kerül beindításra...A konyhabútor beépített gépei az elmúlt 2 évben újultak meg. A lakásba a 32 A van bevezetve, így az elektromos hálózat is felújításra került a nagyfogyasztók miatt. Riasztó berendezéssel ellátott. A lakás előtt található kb. 20 nm-es függő folyosó, önálló teraszként szolgál, mivel ott nincs semmilyen átjárás.
Kis lakóközösséggel rendelkezik. A lakáshoz önálló kb. 5 nm-es pince tartozik.
A társasházban airbnb működtetésére is van lehetőség, így befektetés céljából is kiváló választás. A lakás akár 2 lakóegységgé is alakítható. (megfelelő szakember jóváhagyásával) A szomszéd épületekben ügyvédi irodák is működnek a kiváló lokáció miatt.
A közelben parkolóház, és több parkoló is van. Buszmegálló, élelmiszerüzletek, üzletek, éttermek és egyéb vásárlási lehetőségek. A főtér 2 perces sétával elérhető!
További felvilágosításért várom megkeresését!



Debrecen, belváros, eladó, lakás, tégla, airbnb, 2 szoba, távhő

Lakás részletei

Ár: 65 000 000 Ft
Méret: 66 négyzetméter
Azonosító: 11371088
Városrész: Belváros
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Központi (egyedi mérővel)
Ingatlan állapota:
Kilátás: udvari
Egész szobák: 2

Egyéb jellemzők

  • Erkély
  • Garázs
  • Lift
  • Kertkapcsolat
  • Tároló
  • Kocsibeálló